Workshop: Sollicitatietraining

Nooit meer zenuwachtig een sollicitatiegesprek in!

Een sollicitatiegesprek is voor niemand een dagelijkse bezigheid en daarom is het niet zo vreemd als je er tegenop ziet. Om je mentaal goed voor te bereiden, is het nuttig vooraf het sollicitatiegesprek te oefenen. Deze sollicitatietraining helpt je met de juiste houding, non verbale communicatie, balans in het gesprek en bereidt je voor op de lastige vragen.

Wanneer is de sollicitatietraining iets voor je?

De eerste indruk is heel belangrijk, dat is bekend. Bij een sollicitatiegesprek heb je één kans en is deze regel helemaal van toepassing. Als je met zelfvertrouwen het gesprek in kunt gaan, heb je een grotere kans om uiteindelijk bij je droombaan terecht te komen dan wanneer je verlamd wordt door zenuwen. Met jouw competenties paraat kun je met een gebalanceerde gesprekshouding en improvisatievaardigheden jouw kans vergroten om aangenomen te worden bij jouw droombaan!

Inhoud van de workshop

Door met de juiste, mentale instelling en handige technieken een sollicitatiegesprek in te gaan, kun je jouw zenuwen de baas zijn. In deze sollicitatietraining leer je welke houding je kunt aannemen, welke lastige vragen je kunt verwachten en hoe een actieve houding met eigen vragen je tijdens het gesprek kan helpen. Bewust zijn van jouw eigen non verbale communicatie en die van je gesprekspartner geeft jou de mogelijkheid om de beoordeling in jouw voordeel te beïnvloeden. Je leert in deze sollicitatietraining wat de selecteurs belangrijk vinden en waar ze op letten. Zo sta je sterk in je schoenen wanneer je een sollicitatiegesprek in gaat en heb je een grotere kans om bij je droombaan terecht te komen!

Locatie en tijdsduur

Locatie: Dr. Struyckenstraat 165, 4812 BC Breda.

De workshops duren één dagdeel van 9.00-12.00 uur of ‘s avonds.

Investering

€99,- per uur

Deelname aan de workshop vraagt slechts een kleine investering van tijd en geld. Hoe fijn zou het zijn als je na de workshop niet meer hoeft te stuntelen tijdens een sollicitatiegesprek en gewoon je authentieke zelf kunt zijn?

Meer informatie en aanmelden

Ben jij klaar om met zelfvertrouwen je sollicitatiegesprekken in te gaan?

Titel