KLIK HIER VOOR 4 UUR GRATIS COACHING: VOOR MENSEN MET MAX. MBO-2 (STAP ONTWIKKELADVIES).

Workshop: LinkedIn Training

Netwerken om dichter bij je droombaan te komen!

Netwerken, persoonlijk in contact komen met mensen in jouw vakgebied, is dé manier om nieuw werk te vinden. LinkedIn is als zakelijk online social network, een uitermate geschikt hulpmiddel om jezelf te profileren, je netwerk op te bouwen en te onderhouden. Door de snelle groei van het aantal mensen dat zich op LinkedIn profileert, maken bedrijven en organisaties vanzelfsprekend steeds meer gebruik van LinkedIn om de best passende talenten te vinden voor nieuw werk. In deze Workshop komen ook andere kanalen zoals Facebook en Twitter aan bod.

Wanneer is deze workshop iets voor je?

De workshop LinkedIn Training zorgt ervoor dat jij met enthousiasme en energie de de mogelijkheden van LinkedIn kunt gebruiken om jouw carrière een boost te geven. Social media zijn een handig kanaal om nieuwe mensen te ontmoeten en geven je de kans om je professioneel online te profileren. De LinkedIn Training helpt je over onwetendheid en angst heen om er zo voor te zorgen dat je LinkedIn effectief kunt gebruiken om aan een baan te komen of om je professionele netwerk uit te breiden.

Inhoud van de workshop

In de LinkedIn Training starten we met het verkrijgen van de de juiste mindset. Je krijgt inzicht in het nut en de noodzaak van het gebruik van LinkedIn. Sociale media zorgen ervoor dat er sneller kansen op je pad komen en dit geeft energie! Belangrijke thema’s in deze workshop zijn: Hoe je jezelf ziet en wat je aan anderen wilt laten zien, en moet laten zien. Je leert hoe je online kunt netwerken en in contact kunt komen met interessante mensen. Het belangrijkste onderdeel hierin is jouw online profilering en leren hoe je online zichtbaar wordt voor recruiters/werkgevers. Tot slot leer je met de ‘gedragscodes’ van LinkedIn alle do’s en dont’s.

Na de skype-sessie(s) voel je jezelf deskundig op het gebied van LinkedIn. Alles wat je leert kun je meteen in de praktijk brengen en kun je nog jarenlang gebruiken. Na deze sessie ben je in staat je profiel te professionaliseren. Eventueel is een vervolgsessie mogelijk om de puntjes op de ‘I’ te zetten.

Het bijbehorende naslagwerk zorgt ervoor dat je in je eigen tijd alles op je gemak nog een keer kunt nalopen.

Locatie en tijdsduur

Locatie: Dr. Struyckenstraat 165, 4812 BC  Breda.

Investering

€99,- per uur

De kosten voor de (skype) sessie: Plezier in LinkedIn kost €99,- per uur. Je leert binnen 1 a 2 sessies alle ins & outs van LinkedIn en je weet voortaan hoe je je online moet profileren om dichter bij je droombaan te komen.

Meer informatie en aanmelden

Ben je enthousiast geworden om LinkedIn actief te gaan toepassen in je zoektocht naar je droombaan?

Ja, ik meld me aan!