Talent Motivatie Analyse

In één dagdeel een heldere persoonlijkheidsanalyse en een persoonlijk beroepskeuzeadvies

Door middel van gesprekken waarin jij centraal staat, leer je jezelf nog beter kennen en kom je te weten welke werkomgeving echt bij je past. 1 op 1 gaan we aan de slag en leer jij binnen een korte tijd ontzettend veel over jezelf. Je krijgt nieuwe inzichten, ideeën, energie om je loopbaan weer verder vorm te geven.

Wanneer is een assessment iets voor jou?

Als je een nieuwe impuls wilt geven aan je carrière, wilt weten wat voor baan bij jouw past of als je wilt weten welke werkomgeving jou energie geeft, is een assessment een belangrijke eerste stap. Om jouw loopbaan richting te geven is het belangrijk om bewust te worden van waar je nu staat. Het assessment geeft jou inzicht in je kwaliteiten, je werk- en denkniveau en geeft je zelfvertrouwen om te gaan doen wat je echt wilt.  Het carrièreadvies wat je krijgt op basis van dit assessment geeft jou duidelijkheid over de richting waarin je stappen kunt gaan zetten.  Het resultaat: Jij bent weer de regisseur over je eigen loopbaan en bent hard op weg om weer met energie en plezier naar je werk te gaan!

De inhoud van het assessment

Het assessment begint met een online vragenlijst die overal kan worden ingevuld. Deze vragenlijst gaat grotendeels over je drijfveren en talenten en brengt op objectieve wijze jouw persoonlijkheidsprofiel in beeld. Jouw voorkeuren worden in kaart gebracht en daarmee ook je denkprocessen.

Op de dag van het assessment beginnen we met een kop koffie, een rustige kennismaking en een uitleg over de dag. Gedurende de dag worden de resultaten van de online vragenlijst besproken, worden de voorkeuren voor beroepssectoren in kaart gebracht en wordt de vragenlijst besproken geanalyseerd. Ook wordt een capaciteitentest afgenomen om een beeld te krijgen van je leervermogen.

Op basis van de uitkomsten uit de analyses krijg je een advies op maat en krijg je van mij waardevolle tips over hoe je het beste je doelen kunt bereiken.

Voorbeeldrapport: https://lib.umso.co/lib_JBXAQUvCzGUlsfEk/e2cvpqziusp8dtaf.pdf

Locatie en tijdsduur

Locatie: Dr. Struyckenstraat 165, 4812 BC  Breda

Deze locatie is vanaf het Centraal Station gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Tijdsduur: Eén dagdeel van 9.00-11.30 uur of van 13.30-16.00 uur

Investering

€ 495,- incl. BTW

Op het moment dat je de keuze maakt om in jezelf te investeren, levert dit meteen al nieuwe energie op. Je kiest er vanaf dat moment namelijk voor om een stap voorwaarts te maken, op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Hoe motiverend is dat?

De onafhankelijke persoonlijkheidsanalyse is een belangrijk uitgangspunt om je loopbaan verder vorm te geven. Je zult merken dat je nog jarenlang profijt hebt van de dingen die je leert in één ochtend of middag. De opgedane kennis stop je als waardevolle bagage in je rugzak.

Meer informatie en aanmelden

Ben je geïnteresseerd om in één dagdeel je persoonlijkheid in kaart te brengen en een loopbaanadvies voor de toekomst te krijgen?

Titel