Blended Training Soft Skills met (of zonder) STAP-budget

Geef je carrière een keiharde boost; ontwikkel je Soft Skills

 

 

Soft Skills krijgen steeds vaker de nadruk in het selectieproces. Logisch want uit onderzoek blijkt dat maar liefst 75% van het langetermijnsucces in een functie gebaseerd is op de beheersing van Soft Skills of persoonlijke vaardigheden. Niet gek dus dat 80% van de HR-professionals juist deze vaardigheden als succesfactor ziet. Dus heb je de ambitie om door te groeien bij je huidige werkgever? Ervaar je uitdagingen op persoonlijk en sociaal gebied? Of gun je jezelf de beste kans op die ene baan?

Soft Skills bepalen voor 85% je financiële succes

Investeer in de ontwikkeling van je Soft Skills. Hiermee vergroot je niet alleen je carrièrekansen, je ervaart bovendien dagelijks méér werkplezier. Want natuurlijk zijn hard skills nog steeds voorwaarde om in aanmerking te komen voor een baan, het zijn echter de soft skills die de doorslag geven in het selectieproces.

Meer werkplezier & betere resultaten dankzij ontwikkelde soft skills

Soft Skills zijn in veel situaties onmisbaar en spelen een grote rol in de kwaliteit van je leven. Je kunt vast wel een moment bedenken waarin belabberde communicatie (vanuit jouw kant) leidde tot een conflict. Of wat te denken van een onnodig stressvolle situatie, omdat je je tijd niet efficiënt had ingedeeld en de deadline ineens té dichtbij was.

Dit zijn allemaal situaties met een negatieve invloed op je gemoedstoestand.

Om deze problemen met een negatieve impact op je (zakelijke) leven op te lossen, is het allereerst belangrijk om inzicht te krijgen in je soft skills. Want hoe kan je positieve veranderingen realiseren als je niet weet wat de oorzaak van het probleem is?

Proeven zonder risico: Soft Skills Introductietraining

Waar begin je? Veel intenties lopen stuk omdat je wel wilt veranderen, maar niet weet waar je het beste begint. Het beste begin om je persoonlijke vaardigheden (soft skills) te ontwikkelen is onze kosteloze Soft Skills Introductietraining. In 10 online modules ontdek je alle relevante waardevolle informatie over Soft Skills, het Soft Skills Competence Framework van Soft Skills Training Nederland en de 8 Key Soft Skills.

Na deze introductiecursus kun je bij mij aangeven of je door wilt gaan met de Soft Skill Training. Zoja, dan dan starten we met het online assessment. De uitkomst hiervan vormt de basis voor je ontwikkelplan en vanuit hier gaan we aan de slag om je vaardigheden te vergroten.

Interesse? Neem even contact met me op zodat ik je toegang kan geven tot deze kosteloze Soft Skills Introductietraining.


Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

Soft skills Competence Framework

Bepaal je eigen tempo met de handige modules

Na de Soft Skills Introductietraining heb je de keuze uit 8 ontwikkelprogramma’s die horen bij de acht Key Soft Skills. Goed om te weten: het doorlopen van de kosteloze basistraining vormt een stevige fundering om met het ontwikkelprogramma aan de slag te gaan. De modules zijn online toegankelijk, zodat je zelf bepaalt waar en wanneer je met de modules aan de slag gaat. Bovendien ontvang je daarnaast 4 uur persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd coach.

De 8 Key Soft Skills in het kort

Dé perfecte voorbereiding op jouw persoonlijke groei & meer succes

Na het doorlopen van het online assessment weet je precies -op basis van een wetenschappelijke test- welke persoonlijke vaardigheden ontwikkelpotentieel hebben. Of je perfectioneert die skills die voor je vak noodzakelijk zijn. Zo is oplossingsgerichtheid onmisbaar voor een ondernemer en kan een manager of teamleider niet zonder goed ontwikkelde organisatiegerichte skills. Uiteraard kun je rekenen op mijn professionele begeleiding bij het opstellen van jouw persoonlijke ontwikkelplan.

Soft Skills Introductie Training in bullets

Jouw perfecte voorbereiding op meer succes
 • 10 online modules.
 • Uitgebreide info over Soft Skills en hun waarde.
 • Uitleg Soft Skills Competence Framework.
 • Uitgebreide toelichting op de 8 Key Soft Skills.
 • Opdrachten rondom o.a. thema’s als zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en loslaten.

Jouw investering? € 0,00

Ja! Dit wil ik
Ja! Dit wil ik

Soft Skills: groei in drie simpele stappen

1. Zelfkennis vanuit assessment

Het is onmogelijk te trainen als je jouw uitdagingen niet kent. Het Soft Skills Assessment is een leerzame test van 64 vragen, waarmee je een volledig inzicht krijgt in je (inter)persoonlijke en sociale vaardigheden & ontwikkelpunten.

2. Ontwikkelplan met gecertificeerde coach

Na je assessment weet je precies waar je uitdagingen en krachten liggen. Ga je door? Dan is je volgende stap jouw persoonlijk ontwikkelplan uitrollen. Uiteraard mét begeleiding van je gecertificeerde coach.

3. Doelen realiseren

Je volgt jouw training online en ontvangt in totaal 4 uur persoonlijke begeleiding door een gecertificeerd coach. Zodat jij jouw nieuwe vaardigheden aan het einde van je traject optimaal inzet voor jezelf en/of je werkgever. Van doel naar resultaat is voor jou voortaan een vanzelfsprekendheid.

Investering & rendement van de Blended Training

Voor wie?

 • Werknemers en ondernemers die streven naar optimale samenwerking met anderen.
 • Professionals die willen doorgroeien binnen een bedrijf.
 • Werkzoekenden die graag met meer zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek ingaan.
 • Werkgevers en leidinggevenden die de soft skills van hun medewerkers willen ontwikkelen.
 • Incompany op maat mogelijk.
Soft Skills training details

Jouw investering

Je investeringsbedrag € 0,00 ! Tenminste als je gebruik maakt van het UWV STAP-budget. Een subsidie ​​om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Op 28 februari 2023 om 10:00 uur is er weer een nieuw moment om de STAP-subsidie aan te vragen. Ik help je graag met de voorbereidingen hiervoor.

Zonder subsidie ​​bedragen uw investeringen in de blended Soft Skills Training een bedrag van € 995,-. De kosten worden vaak door de werkgever gedragen of worden bijvoorbeeld uit je persoonlijk ontwikkelbudget betaald.

Praktische details

 • De Soft Skills Training duurt gemiddeld genomen zo’n drie maanden. Uiteraard bepaal je zelf het tempo.
 • Bij een doorlooptijd van drie maanden is de gemiddelde studiebelasting 4 uur per week.
 • Dat is inclusief het trainingsmateriaal, oefenen, feedback vragen, zelfreflectie en sparren met je coach.
 • Naast de online modules zijn 4 coachsessies van 1 uur bij deze blended training inbegrepen.
Soft skills training voor wie

De waarde

Je haalt betere resultaten omdat je persoonlijke vaardigheden bewust weten in te zetten.

 • Je neemt betere beslissingen , omdat je meer zelfkennis hebt.
 • Je zelfvertrouwen groeit omdat je jouw sterke kanten (h)erkent.
 • Je groeit sneller door in een organisatie.
 • Samenwerkingen verlopen soepeler.
 • Je bent interessanter voor werkgevers van opdrachtnemers.
 • Je hebt een verhoogde marktwaarde .


En dit alles
voor de rest van je leven .

Verhoog direct je marktwaarde én je impact

Omdat:

 • Soft skills jouw hard skills (beroepsspecifieke vaardigheden) glans geven. Dat verhoogt jouw waarde enorm.
 • Je moeiteloos je sterke kanten weet te benoemen en in te zetten.
 • Jouw persoonlijke vaardigheden zorgen dat je doelen helder hebt én deze ook weet te behalen.
 • Je met minder moeite betere resultaten haalt en meer balans ervaart door goed ontwikkelde organisatie- en planningskills.
 • Je alle gereedschappen in huis hebt voor een plezierig en succesvol (werk)leven.

De Soft Skills Training is een blended training. Dat betekent dat je profiteert van alle voordelen van online trainen, zoals geen reistijd en studeren waar en wanneer je wilt. Bovendien helpt de 4 uur persoonlijke coaching je gemotiveerd te houden en heb je de gelegenheid jouw worstelingen te reflecteren met een expertcoach in Soft Skills. Juist, het beste van twee werelden.

Waarom?

Deze online training is geschikt voor werknemers én ondernemers die optimaal willen samenwerken en presteren. Ook ambitieuze professionals bespoedigen hun groeistappen met deze training. En tenslotte nodig ik ook werkgevers uit om contact op te nemen voor een op maat gemaakt Incompany Traject. Met de resultaten van het online assessment is het samenstellen van een gebalanceerd en aanvullend talentenpalet een stuk eenvoudiger.

Stel je eens voor…

Voortaan weet jij je moeiteloos te introduceren én te vertellen waar je echt goed in bent. Naar jouw ideeën wordt geluisterd omdat je weet hoe je mensen overtuigd. Je (werk)leven verloopt soepeltjes en in balans, dankzij jouw goed ontwikkelde plannings- en organisatieskills. Samenwerken met jou is een feest, bijvoorbeeld omdat je empathisch kunt luisteren, zodat anderen zich gezien en gehoord voelen. En die promotie of waanzinnige opdracht waar je al zo lang naar uitkijkt? Die is voor jou! Jij bent tenslotte de beste kandidaat voor die job!

Start vandaag nog en ontwikkel je soft skills

Sinds november 2022 ben ik officieel partner van Soft Skill Training Nederland, samen zijn wij verantwoordelijk voor de uitvoering van de training. Voor extra info kun je terecht op: https://www.softskills-training.nl. Hieronder een foto van ons team:

Titel