Workshop: Personal Branding

Onderscheid jezelf met authenticiteit!

De doel van deze workshop is dat je als professional weet te onderscheiden. In personal branding staan authenticiteit en persoonlijke kracht centraal. Tegenwoordig is het niet langer een pré om je te onderscheiden, maar bittere noodzaak. Deze workshop helpt je om jezelf uniek merk te zien, dit krachtig uit te stralen en met je omgeving te communiceren.

Wanneer is de sollicitatietraining iets voor je?

Als je jouw droombaan dromen wilt verwezenlijken is het belangrijk dat je jezelf kan profileren. De juiste mensen moeten de ‘echte jij’ tegen komen. Als je merkt dat je door bescheidenheid of door gebrek aan zelfkennis niet volledig tot je recht komt, is deze workshop iets voor jou. Personal branding helpt je jezelf te onderscheiden, zorgt dat je duidelijk weet wat jou authentiek maakt en biedt jou de tools om jezelf online en op professioneel gebied zichtbaar te worden.

Inhoud van de workshop

Om ervoor te zorgen dat jouw authenticiteit naar voren komt in de arbeidsmarkt wordt allereerst gekeken wat jou onderscheidend maakt in de arbeidsmarkt. Een duidelijk beeld van jouw talenten en weten wat jou uniek maakt is hiervoor essentieel. Vervolgens is het zaak om deze kwaliteiten naar anderen te communiceren. In deze workshop wordt je geleerd hoe je in gesprekken jouw toegevoegde waarde naar voren laat komen en word je geholpen met jouw persoonlijke pitch. Dit alles helpt je met zelfverzekerdheid en zorgt ervoor dat mensen je herinneren na het netwerken.

Locatie en tijdsduur

Locatie: Oranjesingel 11 te Breda.

De workshops duren één dagdeel van 9.00-12.00 uur

Investering

€99,- per uur

Deelname aan de workshop vraagt slechts een kleine investering van tijd en geld. Een kleine investering die er vervolgens altijd voor zorgt dat jij je authentieke zelf kunt zijn.

Meer informatie en aanmelden

Ben jij klaar om zelfverzekerd een sterke indruk achter te laten?

Titel